Färgernas betydelse 

Kommunikation

Fotografering
Att kommunicera kan göras på väldigt många sätt. Ett av mina sätt är att med kameran föreviga vissa ögonblick. Det kan vara en viss händelse, plats eller en upplevelse. Jag fotograferar mest för vårt egna behov, bilder till webbsidor och till annonser. Men det händer även att jag dokumenterar ett bröllop eller annan högtid genom att fotografera hela händelsen och ofta även efterföljande festlighet.

Jag anser att ljuset är det viktiga i mina bilder och jag arbetar endast med naturens egna ljus. Utifrån detta kan även de enklaste motiv få något speciellt. Några exempel på mina bilder finns lite här och där på denna webbsite.

Hemsida
Jag bygger enklare hemsidor för olika företag samt underhåller sidor som andra har konstruerat. Ett exempel är den webbsite som du just nu besöker. Ett annan är www.bjelkagard.se Viktigt i detta arbete är att förmedla det som företaget står för, inte bara det som säljs eller erbjuds, utan även den känsla och inställning som företaget har. Här har färgen en stor betydelse. Ska sidan inge lugn och harmoni eller ska den vara rolig och full av liv. Jag anser att varje färg har en viss betydelse och att jag kan få fram olika intryck genom olika färger och dess kombinationer.

Kommunikation med djur
I mitt arbete med djuren på vår gård, utövar jag kommunikation via tankens kraft samt även natural horsemanship. Tankens kommunikation, dvs telepati, är ett starkt hjälpmedel i kombination till kroppshållning och talets tonläge. I detta arbete anser jag det vara viktigt att hela tiden tänka i positiva termer, att försöka undvika "inte-termer". På så sätt fokuserar jag på vad jag vill och inte på det jag inte vill.
För tillfället utför jag inga kommunikationer, mer än till mina egna djur.

Är du mer intresserad av något av mina ovanstående kommunikationssätt, du kanske vill ha hjälp med en hemsida eller vill att jag ska fotografera något speciellt? Kontakta Lina via info@puser.se

©Copyright: Lina Runander. Senast uppdaterad 2010-12-05